Namaste !
Welkom op de officiële website van de Belgische Iyengar Yoga Vereniging (vzw BIYAB)!
Onze belangrijkste doelstelling is het informeren over, het verspreiden en promoten van de methode van B.K.S. Iyengar en zijn familie.
Het maakt niet uit of je een beginnende of gevorderde leerling bent, een yogaleraar of gewoon nieuwsgierig bent, deze website is er om je te informeren over alle specifieke zaken rond de Iyengar Yogamethode en nuttige informatie te geven over hoe en waar het verspreid is in België.
Eén van de belangrijkste taken van de vereniging is erop toe te zien dat in België de principes en de kwaliteit van de Iyengar Yogamethode wordt behouden. We hebben op deze website dan ook een overzicht van alle gecertificeerde leraars en verwijzen naar hun lessen en workshops.
De vereniging organiseert eveneens jaarlijks evenementen voor de leden en de leraars

Click hier om met ons contact te nemen.

Dedicated met liefde en respect voor Sri BKS Iyengar.

KOMENDE CONVENTIE

2018 is de 100 jarige jubileum van de geboorte van Guruji. Bij deze gelegenheid zal Abhijjata in mei 2018 Europa bezoeken, maar België zal in Groot-Brittannië en Duitsland in Nederland toetreden voor een conventie die op 24, 25, 26 en 27 van mei 2018 in AMsterdam wordt gehouden.

Abhijata Sridhar Iyengar is de kleindochter van Guruji B.K.S. Iyengar. Vanaf haar zestiende begon ze met het bestuderen van yoga, waarbij ze les kreeg van Guruji, Geeta S. Iyengar en Prashant Iyengar. Abhijata reisde met Guruji naar Rusland en China waar ze assisteerde op de conventies. Daarnaast heeft ze bij diverse conventies van Geeta geassisteerd. Zelf heeft ze al lesgegeven op een groot aantal conventies zoals in Frankrijk, Spanje, Italië en Zwitserland.

Het aantal plaasten voor deze conventie is beperkt! Reverveer spoedig uw plaats via deze link.

Meer praktische informatie over de conventie kunt u hier vinden.

Abhijata Sridhar Iyengar EUROPEAN TOUR

Met een zeer sterke aanvraag en een beperkte aantal beschikbare “matten”, naast Amsterdam, kunt u ook het conventie bijwonen in Polen in Cracovia of in Zweden (Göteborg).
In Frankrijk (Marseille) zal een beperkt aantal plaatsen (56) worden geopend voor boeking op zaterdag 10 maart om 20.00 uur.
Hier zijn de data, locatie en link voor het boeken van andere conventies in Europa:

POLAND (Cracovia):  3 -6 MEI 2018

SWEDEN (GOTHENBURG): 10 – 14 MEI 2018

FRANCE (MARSEILLE): 18 -21 MEI 2018

December 2018: Vooraankondiging van Centenary Celebrations in India

Dit is een vooraankondiging van klassen door Geetaji, Prashantji en Abhijata ter gelegenheid van het eeuwfeest van Guruji.
Data van de lessen: 3-12 december [beide dagen inbegrepen]. Er zullen andere vieringen zijn op 13 en 14 december 2018.

Locatie: Sportcomplex Balewadi. Dit is ongeveer 10 km [20 tot 30 min] rijden van RIMYI. https://goo.gl/maps/t1YnhTBG5So
Voorlopige tijd: 8.30 uur tot 13.00 uur en 14.30 uur tot 16.00 uur. Er zou een programma zijn tot ongeveer 8 uur op de 14e dus plan je reis dienovereenkomstig.

Kwalificatie voor de lessen: minimaal 3 jaar regelmatige Iyengar-yogapraktijk.

Transport: Vervoer zou beschikbaar zijn van het Instituut naar de locatie. U kunt uw hotels dienovereenkomstig reserveren.
Gedetailleerde informatie, registratieformulieren zouden binnenkort worden gecommuniceerd.

Alle inschrijvingaanvragen moeten worden gestuurd naar contact@iyengaryoga.be vergezeld van een getuigschrift van de praktijk ondertekend door een gecertificeerde leerar.

Pin It on Pinterest