Namaste !
Welkom op de officiële website van de Belgische Iyengar Yoga Vereniging (vzw BIYAB)!
Onze belangrijkste doelstelling is het informeren over, het verspreiden en promoten van de methode van B.K.S. Iyengar en zijn familie.
Het maakt niet uit of je een beginnende of gevorderde leerling bent, een yogaleraar of gewoon nieuwsgierig bent, deze website is er om je te informeren over alle specifieke zaken rond de Iyengar Yogamethode en nuttige informatie te geven over hoe en waar het verspreid is in België.
Eén van de belangrijkste taken van de vereniging is erop toe te zien dat in België de principes en de kwaliteit van de Iyengar Yogamethode wordt behouden. We hebben op deze website dan ook een overzicht van alle gecertificeerde leraars en verwijzen naar hun lessen en workshops.
De vereniging organiseert eveneens jaarlijks evenementen voor de leden en de leraars

Click hier om met ons contact te nemen.

Dedicated met liefde en respect voor Sri BKS Iyengar.

KOMENDE CONVENTIE

BIYAB heeftl deelgenomen aan de viering van de International Yoga Day op 21 juni. Een speciale yoga Iyengar les met meer dan 90 kinderen van de basisschool Georges Primo  heeft plaats gevonden in het park Josaphat in Schaarbeek.

Zie hier de mooiste pics van deze dag !

Je kan hier de brochure van de Indische Ambassade downloaden:  Yoga-India’s Gift to the World

Meer dan 140 volgelingen van yoga Iyengar ontmoetten elkaar in Gent aan de nationale conventie met Zubin Zarthoshtimanesh

BOEK DE DATUM !

De volgende nationale conventie is gereserveerd voor leraren en studenten in opleiding: Het zal op 18 en 19 november 2017 in Brussel plaatsvinden. David Melloni zal ons opnieuw eerbiedigen van zijn aanwezigheid. Registratie is nu mogelijk!

2018 is de 100 jarige jubileum van de geboorte van Guruji. Bij deze gelegenheid zal Abhijjata in mei 2018 Europa bezoeken, maar België zal in Groot-Brittannië en Duitsland in Nederland toetreden voor een conventie die op 24, 25 en 26 van mei 2018 in Amsterdam wordt gehouden.

The Ultimate Freedom Yoga (1976)

Pin It on Pinterest