Namaste !
Welkom op de officiële website van de Belgische Iyengar Yoga Vereniging (vzw BIYAB)!

Onze belangrijkste doelstelling is het informeren over, het verspreiden en promoten van de methode van B.K.S. Iyengar en zijn familie.

Het maakt niet uit of je een beginnende of gevorderde leerling, een yoga leraar of gewoon nieuwsgierig bent, deze website is er om je te informeren over alle specifieke zaken rond de Iyengar Yoga methode en nuttige informatie te geven over hoe en waar het verspreid is in België.

Eén van de belangrijkste taken van de vereniging is erop toe te zien dat in België de principes en de kwaliteit van de Iyengar Yoga methode wordt behouden.  Op deze website vindt u een overzicht van alle gecertificeerde leraren en verwijzen naar hun lessen en workshops.

De vereniging organiseert eveneens jaarlijks evenementen voor de leden en de leraren.

Klik hier om met ons contact op te nemen

Met liefde en respect voor Sri BKS Iyengar.

Bon voyage FAEQ BIRIA: Lees meer

Convention 2023

EEN SEQUENTIE VAN 20 MINUTEN OM DE EMOTIONELE STABILITEIT TE ONDERSTEUNEN EN HET IMMUUNSYSTEEM TE VERSTERKEN

Elk BIYAB-lid die zijn 2020 lidmaatschap heeft betaald kan zijn gratis exemplaar (in het nederlands) krijgen.

Vraag het maar in je gewone prakijkcentrum !

Alle fotos van de 2022 Nationale Conventie

 

Jayne Orton (UK) gaf ons het genoegen om de algemene conventie te leiden die op donderdag 26 en vrijdag 27 mei zal plaatsvinden in het Palais du Midi in Brussel.

Het thema van de conventie was: “uw praktijk herbouwen na COVID”

NAAR DE FOTOS VAN DE CONVENTIIE

Rita Keller (GE) had aanvaard om de lerarenconferentie te leiden die werd gehouden onmiddellijk na de algemene conventie op zaterdag 28 mei in het Palais du Midi in Brussel.

Het thema van de conventie zal zijn: “De menopauze: hoe integreer je deze in algemene cursussen?”

NAAR DE FOTOS VAN DE CONVENTIIE

VERLENG UW LIDMAATSCHAP 

Met je lidmaatschap ben je verzekerd in geval van ongeval of letsel tijdens lessen in elke klas in België met een gecertificeerde Iyengar-leraar; het geeft je verder de mogelijkheid om deel te nemen aan onze yoga conventies en geeft je recht op je persoonlijke exemplaar van ons tijdschrift ‘Yoga Sangraha’.

Uw steun voor de BIYAB Association geeft ons ook de mogelijkheid om onze leraren te helpen vergeten of prioritaire doelgroepen te bereiken via sociale projecten.
De Algemene Ledenvergadering heeft besloten dat vanaf 1 januari 2022 de contributie € 15,- zal bedragen om de kosten te kunnen dekken. Dit bedrag blijft veel lager dan dat van de buurlanden.

In deze moeilijke tijden zouden wij u dankbaar zijn als u ons zou willen steunen door uw jaarlidmaatschap te verlengen voor het bescheiden bedrag van € 15. DANKJEWEL!

Verleng via deze link

 

 

 

Pin It on Pinterest