We zijn verheugd om de Yoga Iyengar-conventie 2023 ‘Asana en vrijheid’ aan te kondigen. De conventie zal plaatsvinden in Koksijde op 12, 13 en 14 mei. We zijn vereerd om dit jaar onze gast ‘Glenn Ceresoli’ te mogen ontvangen.

Een paar woorden over Glenn Ceresoli en het thema van de conventie “Asana en vrijheid”:
Glenn, een gecertificeerde Senior Iyengar Yoga-leraar gevestigd in Australië, reist de wereld rond om zijn kennis in deze discipline te delen, die hij omschrijft als “de zoektocht om in onszelf de staat van een constant geïntegreerd bewustzijn op te bouwen”.

Moksha wordt vaak genoemd in een filosofische context, maar zelden uitgelegd in een praktische asana-context. Moksha duidt in het hindoeïsme en het jainisme de uiteindelijke bevrijding van de individuele ziel of jīva aan uit de cyclus van wedergeboorten, de saṃsāra. De moksha is in zekere zin het hindoeïstische equivalent van het boeddhistische nirvāṇa

Tijdens deze conventie zal Glenn zijn 40 jaar ervaring aanbieden door fundamentele suggesties, uitleg en advies te geven over het identificeren, herkennen en bereiken van de vrijheid die de beoefening van yoga asana biedt.

De essentiële ingrediënten voor de beoefening van yoga zijn het cultiveren van bewustzijn, het herstel van het evenwicht en zelfkennis.

Maak kennis met Glenn in deze video

Timing en deelnamevoorwaarden:

12 mei: Deze dag is alleen bedoeld voor gecertificeerde Iyengar-leraren en studenten die mentoring doen – 60€
13 en 14 mei: Iedereen is welkom op voorwaarde dat ze 6 maanden oefenen met een gecertificeerde Iyengar-leraar – 50€/dag of 90€ voor beide dagen

De inschrijvingen zijn geopend ! U kunt uw inschrijving reserveren door hier te klikken

Meer informatie om uw verblijf te organiseren:

Adres: Koksjide in de Sporthal Hazebeek Oostduinkerke, Hazebeekstraat 11
Website over Koksijde hier: https://koksijde.com/nl/plattegrond.php
Voor mensen die met de trein reizen: de bus vertrekt aan het station koksijde en brengt je tot vlakbij de locatie.

Pin It on Pinterest