Yoga Sangraha magazine

Yoga Rahasja Magazine

Het Yoga Sangraha magazine is het jaarlijks magazine van de Belgische Iyengar Yoga Vereniging  (Biyab).

De editie 2019 van het magazine werd in juni gepubliceerd: u kunt hier de Nederlandse versie lezen. De papieren versie (in het Engels) is beschikbaar in een van de Iyengar yogacentra.

Vrijwilligers spannen zich in om dit tijdschrift te realiseren voor de leden van de vereniging. We hopen in elke editie een ander licht te werpen op Iyengar Yoga en interessante informatie te verspreiden. Zo staan er bijvoorbeeld interviews in van de Indische- of internationale leraars die in België tijdens onze conventies les komen geven. Elke keer kiezen we een thema uit wat dan wordt geillustreerd door artikels van de Iyengar Yoga familie. Reeds uitgegeven edities van de afgelopen jaren, kan je hier vinden in digitaal formaat.

Magazines from previous years are available in digital format here.

Mocht je interesse hebben om ook mee te werken aan ons tijdschrift ben je heel welkom! We zijn altijd op zoek naar vertalers, recensenten en mensen die teksten, foto’s of ideeën hebben over Iyengar Yoga. Stuur een mailtje via de contactpagina!

Klik op de afbeelding om het magazine te lezen.
Yoga Rahasya is een kwartaaluitgave van het Ramamani Iyengar Memorial Yoga Institute (RIMYI), Pune en het Light on Yoga Research Trust (LOYRT), Mumbai, India.Het wordt uitgegeven op de volgende gelegenheden: de jaarlijkse vieringen van RIMYI, Hanuman Jayanti, Guru Purnima en Patanjali Jayanti.

Het doel van Yoga Rahasya is de essentie verspreiden van de methode van Yogacharya BKS Iyengar. Dit tijdschrift bevat originele artikelen en teksten van lezingen van Guruji Iyengar, Geeta en Prashant Iyengar over filosofie, psychologie, wetenschap en de kunst van yoga en het leven. Er worden eveneens artikelen toegevoegd van leerlingen van B.K.S.Iyengar die gaan over hun ervaringen, praktische informatie over asana’s of bijvoorbeeld over yogatherapie voor chronische ziektes.

Je kan dit magazine bestellen via deze website.

Toegang tot de inhoudstafel van reeds verschenen publicaties via deze link.

Pin It on Pinterest