Iyengar Yoga Summer Intensive 2020 met Eva Kamala

maandag 6 tot en met vrijdag 10 juli, telkens van 13.30-16.30 uur

Geef je yogabeoefening een boost door de tijd te nemen om je in de yogahoudingen te verdiepen. We leggen de nadruk op alignment, de juiste acties en concentratie. Elke dag dezelfde reeks houdingen (natuurlijk een andere reeks dan in de zomer van 2019!), elke dag andere acties. Voor een optimale houding zijn er delen van je lichaam die je verlengt, fixeert, spreidt, draait en loslaat. Het is altijd een combinatie. Het evenwicht hiertussen creëert de juiste spanning en vorm, waardoor het beoogde effect van de houding diep in ons doordringt.

Kies voor een intensieve week met elke dag Iyengar Yoga:

Dag 1: Verlengen
Dag 2: Fixeren
Dag 3: Spreiden
Dag 4: Draaien
Dag 5: Loslaten

Door elke dag dezelfde houdingen te doen, bereiken we veel verdieping en neem je de reeks grondig gekend mee naar huis om later zelf te kunnen herhalen. De reeks houdingen zal bestaan uit asana’s van verschillende categorieën zodat de sequencie zeer uitgebalanceerd is zowel fysiek, mentaal als op energetisch niveau. Dus zowel staande, zittende, voorwaarts, achterwaarts, twist en omgekeerd komen aan bod net zoals de variatie in dynamisch en herstellend. De leidraad is de actie waar we die dag op focussen.

Elke yogahouding heeft een waaier aan soorten acties. Je leert waar de houding te stabiliseren of waar juist te mobiliseren. Welke delen van je houding juist te ontspannen en hoe je aandacht er naartoe te richten.

Prijzen

€ 150,- voor de week (5 dagen, 3 uur les)
losse dagen zijn enkel mogelijk
indien er bij aanvang nog vrije plaatsen
zijn.

Betaalinfo

Om je plaats te bevestigen mag je online
registreren. Www.yoga-on-call.be Je kunt
op verschillende manieren afrekenen, dus
je hoeft niet over een Credit Card te beschikken.

Locatie

Deze workshop gaat door bij YOC Noord. De deuren openen 20 minuten voor aanvang
van de workshop.

YOC NOORD
Dok Noord 3B
(verdieping +0,5)
9000 Gent

Parkeren in de parking.
Anderhalf uur gratis parkeren!
Volg de bordjes YOC.

Pin It on Pinterest